Smedstorps bibliotek

Smedstorps bibliotek Smedstorps bibliotek

Smedstorps bibliotek

 

Smedstorps bibliotek stänger för att bli meröppet.

I samband med att biblioteket i Smedstorp ska bli meröppet krävs en ombyggnad av lokalen, vilket innebär att biblioteket kommer att vara stängt under en period. Sista dagen biblioteket håller öppet är torsdag 31 januari. 

Biblioteken i Tomelilla, Brösarp och Onslunda har öppet som vanligt och du får gärna lämna tillbaka dina lån där samt låna nytt. Böcker och annat som lånats på Smedstorps bibliotek före 1 februari kommer att lånas om automatiskt till 27 juni, om du inte har möjlighet att lämna tillbaka på något annat bibliotek. 

Preliminärt öppnar biblioteket i Smedstorp upp som ett meröppet bibliotek i juni 2019. Detta innebär att alla över 18 år har möjlighet att bli meröppetlåntagare och på så vis får tillgång till biblioteket dagligen kl. 08-21.

Har ni frågor får ni gärna höra av er till huvudbiblioteket i Tomelilla:
0417-181 90
biblioteket@tomelilla.se 

-----

Biblioteksfilialen ligger i anslutning till Smedstorps skola. Biblioteket har öppet för allmänheten tre dagar i veckan. På biblioteket kan du välja bland många boktitlar. Letar du efter en bok som inte finns på Smedstorps bibliotek? Då kan vi  beställa den från andra bibliotek. På Smedstorps bibliotek finns det möjlighet att arbeta vid en dator, göra utskrifter, kopiera och scanna dokument.
 

Bokinkast: Nej
Fax: Nej
Handikapptoalett: Nej
Hiss: Ja
Hörslinga: Nej
Kopiering: Ja, svartvit
Meröppet: Nej
Parkering: Ja
Publika datorer: Ja, 1 stycken

Scanning: Nej
Skrivare: Ja, svartvit

Skötrum: Nej
Släktforskning: Nej
Wifi: Ja

Mina sidor

Språk Språk

Öppettider Öppettider

Kontakt Kontakt

Filialföreståndare:
Lena Edwall 
lena.edwall[at]tomelilla.se
0417-180 32

Besöksadress:
Kommunalgatan (skolan)

Postadress:
273 98  Smedstorp