Sök

Bokhandeln för ensamma hjärtan och Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan
Visa titel Debug

Bokhandeln för ensamma hjärtan

Här kommer ett boktips på två mysiga och charmiga böcker som kombinerar romantik och kärleken till böcker! Författaren Annie Darling (passande efternamn!) har skrivit två böcker som utspelar sig i London.


Böckerna utspelar sig i en bokhandel och i första boken ”Bokhandeln för ensamma hjärtan” får vi följa Posy Morland som ärver en bokhandel.
Hon har ett halvår på sig att förvandla bokhandeln och rädda den från konkurs . Hennes idé är förvandla butiken till sina drömmars bokhandel: med hyllplan som bågnar av kärleksromaner. Tyvärr har hon fått den förra ägarens barnbarn på halsen, den stilige men oförskämde Sebastian som visar sig har fler sidor än Posy kunnat ana.


I bok 2, ”Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan” får vi lära känna den introverta och Jane Austen-besatta singeln Verity. Hon har tröttnat på vännernas försök till att hitta henne en partner och uppfinner istället den perfekta låtsaspojkvännen. Han visar sig vara en praktisk ursäkt att ha till hands, ända tills ett missförstånd leder till hon träffar en man som är i samma sits som henne. De bestämmer sig för att ha inleda ett fejkat förhållande för att slippa ifrån vännernas ”matchmaking”. Men vad händer om de blir förälskade på riktigt…

Detta är två roliga, charmiga och lättlästa böcker med ett garanterat lyckligt slut. Perfekt att läsa en dag när man känner att man behöver muntras upp lite grann. Böckerna passar utmärkt tillsammans med en ask praliner och en god kopp te.

Liknande titlar

Språk