angle-left Låna en elcykel på Stadsbiblioteket i Ystad

Låna en elcykel på Stadsbiblioteket i Ystad

Vill du testa hur det är att cykla på en elcykel, kanske för att handla eller skjutsa barnen till förskolan, nu har du chansen.

Med en elcykel kommer du fram snabbare och det är lättare att cykla långt, i backar och i motvind. Ta chansen att kostnadsfritt testa om det passar dig att använda en elcykel för att ta dig till arbetet, affären och fritidsaktiviteterna.

Du lånar elcykeln på Stadsbiblioteket i Ystad och du kan låna cykeln i 14 dagar. Du använder ditt bibliotekskort och reserverar lånecykeln här på bibliotekets hemsida www.biblioteksso.se. Sök på ordet elcykel i bibliotekskatalogen. Det finns tre vanliga elcyklar och en lådcykel med eldrift.

För att få låna en elcykel ska du ha fyllt 18 år. När du lånar cykeln skriver du på ett avtal som reglerar vad som händer om t.ex. cykeln blir skadad eller stulen.

OBS: du ställer dej i kö för att låna cykel och det finns ingen garanti för när du får tillgång till den.

Cykeln hämtas och lämnas på Stadsbiblioteket i Ystad.

Här kan du läsa mer om cykelbiblioteket.