Kim Grahn

Kim Grahn

För mig betyder läsningen mycket. jag har alltid läst mycket och jag skulle väl inte kalla det en flykt men i alla fall en möjlighet att befinna sig i andra världar än min egen parallellt med mitt vanliga liv. Jag läser mycket skönlitteratur och även faktaböcker (främst historia) och biografier. Ofta har jag en bok vid sängen, en bok i väskan för läsning på bussen samt en nedladdad ljudbok för promenader.

Jag inspireras av att diskutera böcker med andra och gör det ofta med min mamma och min dotter. Vi har alla tre ,tillsammans med andra i vår närmaste familjekrets antagit utmaningen i Popsugar Reading Challenge. Det är jätteroligt och det är tredje året vi gör det.

Jag läser också gärna för mitt barnbarn som är snart fyra år och hon är lika glad för biblioteket som sin mamma, mormor och gammelmormor.

Jag tycker mycket om att höra författare berätta om sina böcker och därför var det en riktig julafton när jag var i Visby under Crimetime 2018.

Mina böcker har jag organiserat på så sätt att jag har faktaböcker och biografier i sovrummet och skönlitteratur i vardagsrummet. De sistnämnda är sorterade efter författarnas efternamn och sedan har jag de signerade böckerna på översta hyllorna.

 

Sök

Språk