Gå med i en bokcirkel - delad läsglädje!

Flera av biblioteken inom Skåne sydost erbjuder bokcirklar. Några är digitala och andra ses på bibblan för att prata om böcker.

Simrishamns kommun

Digital bokcirkel

Den digitala bokcirkeln, Samtal om livet utifrån böcker vi läser, fortsätter under hösten. Första träffen sker måndag 4/10 kl. 10.30 via Zoom.

Sjöbo kommun

Boksamtal

Boksamtal kring Set Mattssons spännande deckare Ett hemligt liv. Boken finns att hämta gratis på biblioteket i Sjöbo från den 16 september.

Skurups kommun

Digital bokcirkel för unga

På Skurups bibliotek finns en digital bokcirkel för unga. Vi ses via Teams, med start onsdag 13/10 kl. 18.00.

Tomelilla kommun

Digital bokcirkel

Vill du prata böcker med andra, men inte ta dig till ett bibliotek? Välkommen till vår digitala bokcirkel som ses kl. 18.00 via Teams tre gånger under höstterminen.

Bokcirkel

På Tomelilla bibliotek finns en bokcirkel som ses kl. 16.00 några onsdagar per termin, med start 6/10.

Bokcirkel för unga vuxna

Bokcirkeln för unga vuxna och dig mitt i livet är nystartad och riktar sig till dig som är ca 20-40 år. Vi träffas på biblioteket några måndagar med start 4/10.

Brösarps bokcirkel

På Brösarps bibliotek finns också en bokcirkel som träffas måndagar kl. 17.00.

Ystad kommun

Digital bokcirkel

Ystad bibliotek håller i en digital bokcirkel som träffas via Teams några måndagar kl. 17.00.

Här hittar du mer info om respektive bokcirkel.