angle-left Begränsad service på biblioteken i Tomelilla kommun tills vidare

Begränsad service på biblioteken i Tomelilla kommun tills vidare

Utlämning av reservationer och återlämning på huvudbiblioteket och enbart meröppet utan bemanning på filialerna.

Tomelilla bibliotek

Vad kan jag göra på biblioteket?

• Hämta reserverade böcker och andra medier.

• Återlämna böcker och andra medier.

Hur går det till?

• Du reserverar din bok genom att logga in på "mina sidor" eller genom att höra av dig till oss på e-post biblioteket@tomelilla.se eller telefon 0417-181 90.
  • Du blir meddelad när boken finns redo för avhämtning och ringer då biblioteket och bokar en tid för avhämtning.
  • Böckerna är redan utlånade när du hämtar dem och du behöver inte träffa någon annan.

Var hämtar jag mina böcker?

• Böckerna hämtas direkt innanför Kulturhusets entré i passagen.
  • Endast 1 person åt gången får gå in i entrén.

När kan jag boka tid för avhämtning?

• Ring oss på vardagar mellan klockan 11.00 och 16.00
  • Lördagar mellan klockan 11.00 och 14.00

När kan jag hämta mina böcker?

• Hämta dina böcker på vardagar mellan klockan 11.00 och 16.00
  • Lördagar mellan klockan 11.00 och 14.00.

Var återlämnar jag?

Återlämning sker i passagen vid ingången till Kulturhuset

Övriga frågor?

Kontakta oss på telefon eller e-post; vardagar mellan klockan 11.00 och 16.00, samt på lördagar mellan klockan 11.00 och 14.00.

Biblioteken i Brösarp, Onslunda och Smedstorp

De meröppna biblioteken i Brösarp, Onslunda och Smedstorp är öppna för lån och återlämning. Lokalerna kan ännu inte användas för längre besök. Maxantal för besökare i lokalerna finns på uppsatta anslag vid respektive ingång.

Biblioteken är inte bemannade utan det är bara du som är meröppetanvändare som kan komma in och du måste sköta dina ärenden själv.